iSEKK Blogg

 

 
 

Den store vårrengjøringen

iSEKK container

Vi er i en periode hvor solen titter oftere frem, blomstene begynner å spire og fuglene synger om morgenen. Våren er her og for mange er det et perfekt tidspunkt for den store vårrengjøringen og opprydding. Man vil gjerne ha alt i orden før sommeren kommer og feriefølelsen siver sakte men sikkert innpå, like sikkert som at boden/oppbevaringsplassen hjemme hos deg har begynt å fylle seg opp. Ubrukte møbler, hageavfall, ødelagt julepynt, oppussingsavfall og søppel, som samler opp støv, kan gi enhver person hodepine. Vi kan bidra til en lettere vårrengjøring for deg.

 

 

Vi har funnet vinneren av 10,000 kroner!

iSEKK Konkurranse

Vi gratulerer Østmarka Borettslag med seieren i vår konkurranse om å vinne 10 000 kr fra iSekk til sin vårdugnad. Følg med og se hvor fint de får det!

 

 

Levering av søppel

Levering av søppel

Våren er sesong for dugnad, oppussing og levering av alt man har lagret i kjellerboden gjennom vinteren. Med våre praktiske avfallssekker gjør iSekk jobben med å bli kvitt ditt søppel og hageavfall på en enkel måte. Mange vil nok oppleve det å skulle kvitte seg med alt fra hageavfall, byggavfalll, blandet avfall og annet søppel som utfordrende. Mange har kanskje ikke egen bil eller tilhenger til å frakte bort avfallet med. Med iSekk er løsningen enkel. Du bestiller en sekk, fyller den med avfall og når sekken er full bestiller du enkelt henting av avfallet via våre nettsider eller ved å ringe oss.

 

 

iSEKK KONKURRANSE - “Borettslaget vårt”

iSEKK Konkurranse

Nå kan du vinne containere og iSekker med henting til vårdugnaden i borettslaget ditt!

Vi i iSekk sponser vårdugnaden til en verdi av 10 000 kr.

 

 

iSEKK i stedet for i container

Arne Sneen om iSEKK
Da Arne Sneen og familien skulle flytte, ville de helst unngå å betale for hele nabolagets søppel. Løsningen for dem ble iSEKK.
(Foto: Arne Sneen)

Sist vi flyttet, bestilte vi en container, til stor glede for nabolaget, forteller Arne Sneen. Etter et par timer var containeren halvveis full, til tross for at vårt søppel fortsatt befant seg i garasjen, så det var bare å hive seg rundt og bære ut sitt eget søppel, før containeren ble full av nabolagets søppel. Regningen kom etter noen dager og var på flere tusen kroner, for snaue 400 kilo var blitt til 1,6 tonn med søppel - inklusiv nabolagets søppel - og betales per kilo, forteller Sneen.

 

 
Bloggsider:  1  2 
 
 
Siden er utviklet av Diffusoria