Bademiljø-Experten sparer penger og miljøet

 

13.10.08: Bademiljø-Experten AS er det første rørleggerfirmaet i Norge som har tatt i bruk iSEKK avfallssystem. Bademiljø-Experten pusser opp cirka 250 bad i året, og slikt blir det mye avfall av. Hittil har de fraktet avfall til Østensjøveien 16 der firmaet har sin butikk, men nå er det sekker som gjelder, forteller daglig leder Freddy Botner:

Freddy Botner om iSEKK
Freddy Botner, daglig leder av Bademiljø-Experten AS er begeistret for iSEKK avfallshåndtering.

- I bakgården har vi hatt en stor søppelpresse og to containere: én for betong og én for treverk. Der vi ikke fikk plassert containere måtte vi hente avfallet med hengere og ta det hit.

– Nå har vi sagt opp de to containerne som sto her og vi slipper å leie parkeringsplasser til containerne. Med sekkene er det lettvint å sortere på stedet. Det er særlig treverk, og betong som blir til fyllmasse. Noe avfall går til fjernvarme.

- Dette er et genialt opplegg, mener Freddy Botner. Det sparer gutta for mye sjauing – som tok mye av håndverkernes tid. Nå sitter vi bare igjen med søppelpresse. iSEKK står for bortkjøringen. Sammenlignet med det gamle containersystemet er dette mer praktisk, billigere og mer miljøvennlig, mener Freddy Botner.

Bademiljø Experten AS om iSEKK
 
iSEKK
 
 
Siden er utviklet av Diffusoria