Gamle bad – rett i sekken

 

12.01.10: Rørleggerbransjen var den første til å ta i bruk avfallssystemet iSEKK. For mange har dette løst avfallsproblemet på en måte som har gjort hverdagen enklere.

iSEKK
Vanligvis igangsetter Bademiljø-Experten fire bad i uken. Et av badene som ble ” nytt” i uke to var i Ekebergveien 19. Her er snekkeren, Töne Paas, med en Isekk.

Istedenfor digre containere som det ofte er vanskelig å få plassert, bruker man sekker som kan plasseres nesten hvor som helst. Den første som begynte å bruke Isekk nesten konsekvent var Bademiljø-Experten på Helsfyr.

- Vi begynte med iSEKK fra starten og har så langt hatt over 400 tømminger, forteller daglig leder Freddy Botner i Bademiljø-Experten. Vi bruker det hele tiden, det går unna med fire bad i uken. Gutta liker å jobbe med det, de sparer biler og seg selv, og de slipper å ta søpla tilbake hit for sortering. Vi sparte to parkeringsplasser da vi begynte med dette, og hengeren ruster ned ubrukt. Dette er god økonomi slik vi driver. På store prosjekter lønner det seg med containere, men da har vi problemet med at andre bruker dem som søppelkasse.

Bademiljø Experten AS om iSEKK
 
iSEKK 1

Her ville det blitt trangt med container.
 
 
Siden er utviklet av Diffusoria